ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΛΗΤΕΙΑ

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις του στον Alpha, λέγοντας ότι «κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του». «Αν ο Άδ. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία», συμπλήρωσε.

Στη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι και συμπληρώνοντας ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι' αυτό που έκανε». Ανέφερε ακόμη πως ξέρει ότι ο πρωθυπουργός «τα παίρνει». «Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω», είπε χαρακτηριστικά.

«Στην Προκαταρτική εγώ θα καταθέσω ενόρκως για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως δεν θα επιτρέψει «σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα» να παίζει με την τιμή και την υπόληψή του.«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ