ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ: ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS

Παντελώς ανυπόστατη χαρακτηρίζει την κατηγορία που του αποδίδεται, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος που προανήγγειλε ότι θα στραφεί εναντίον όσων των εμπλέκουν στην υπόθεση Novartis. Πρόσθεσε ότι δεν ανησυχεί για ο,τιδήποτε.
Όπως είπε μιλώντας στον Ρ/Σ Αlpha 989: «Μου αποδίδεται κατηγορία, η οποία είναι εντελώς ανυπόστατη. Υπονοούν χρηματισμό. Όταν κατηγορούν εμένα με τέτοιου είδους ενοχή, μόνο ως αστεία εκλαμβάνεται η υπόθεση. Έχω κάνει μια πορεία με διαφάνεια στον δημόσιο βίο της χώρας, με ηθική και πολιτική ακεραιότητα και σας διαβεβαιώνω ότι δεν ανησυχώ για ο,τιδήποτε. Αυτό όμως που θα κάνω είναι ότι θα στραφώ με σφοδρότητα εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι εμπλέκονται στην σπίλωσή μου».
Ερωτηθείς σχετικά υπογράμμισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την φαρμακευτική καθώς δεν είχε αρμοδιότητα όπως έγινε η κατανομή μεταξύ των στελεχών της τότε πολιτικής ηγεσίας. «Αρμόδιος ήταν ο αναπληρωτής υπουργός, ο οποίος χθες και προχθές μίλησε και είπε ότι ήταν δική του η αρμοδιότητα. Δεν είχα λόγο να έχω καμία επαφή με καμία φαρμακευτική. Ήξερα και ξέρω να προστατεύω τον εαυτό μου» τόνισε.
«Χάθηκαν και δύο ανθρώπινες ζωές πχ στην υπόθεση Βατοπεδίου. Εκεί είναι το τραγικό της υπόθεσης, ότι σπιλώνονται προσωπικότητες, χρεώνονται ευθύνες» ανέφερε.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom